Cercetatorii Viitorului

Platforma ERA Talent

Platforma ERA Talent a fost lansată săptămâna trecută, în cadrul Conferinței Bienale EURAXESS 2024, care a avut loc în Orașul European al Științei 2024, Katowice (Polonia). 

Platforma ERA Talent reprezintă un portal online pentru cuprinzător pentru cercetători și instituțiile de cercetare și inovare. Aceasta oferă acces direct la o gamă de servicii, inclusiv rețele și portaluri EURAXESS, premiul HR Excellence in Research, schema de pensii RESAVERPlatforma de Talente în Inovare și Observatorul Carierelor în Cercetare și Inovare.

Prin asocierea acestor servicii sub o singură umbrelă, platforma ERA Talent răspunde cererii comunității de cercetare de a dispune de un nod centralizat care să furnizeze toate informațiile relevante și să sporească interoperabilitatea între astfel de inițiative.

Iiana Ivanova, comisar pentru Inovare, Cercetare, Cultură, Educație și Tineret, a declarat: „Astăzi, suntem încântați să lansăm noua Platformă ERA Talent, un punct unic de acces pentru informații și servicii esențiale pentru comunitatea de cercetare. Acesta este un alt reper în călătoria noastră spre un Spațiu European de Cercetare vibrant și interconectat, unde talentul nu cunoaște granițe. Trebuie să atragem și să reținem talente în Europa pentru ca cercetarea și inovația să prospere și să susțină prosperitatea și competitivitatea noastră.”

Vă invităm să accesați platforma folosind acest link: https://ec.europa.eu/era-talent-platform/

Scroll to Top