Cercetatorii Viitorului

Rezultate

  • R1. Crearea și dezvoltarea unui centru de orientare în cariera de cercetător, într-o regiune de dezvoltare a României – prin proiect este prevazuta crearea Centrului Regional de orientare în cariera de cercetator, în cadrul activității 1. Activități de orientare în cariera de cercetător;
  • R2. Participarea la crearea, operaționalizarea și guvernanța rețelei naționale a centrelor de orientare în cariera de cercetător – prin proiect, in cadrul Activitatii 3- Activitati in retea este prevazuta operationalizarea colaborarii cu celelalte centre infiintate in cadrul operatiunii I.10. Sunt prevazute cheltuieli pentru trei experti operationalizare retea si cheltuieli de creare si intretinere a sectiunii proprii in protalul ERA TALENT PLATFORM ROMÂNIA.
  • R3. Cel puțin 90% din beneficiarii fiecărui centru de orientare în cariera de cercetător se vor declara mulțumiți de calitatea serviciilor oferite – ne asumam realizarea acestui rezultat.
  • R4. Minimum 60 de cercetători vor beneficia de serviciile centrului de orientare în carieră – ne asumam realizarea acestui rezultat.
  • R5. Crearea și dezvoltarea secțiunii proprii a portalului online ERA TALENT PLATFORM ROMÂNIA – in proiect sunt prevazute cheltuieli pentru trei experti operationalizare retea si cheltuieli de creare si intretinere a sectiunii proprii in protalul ERA TALENT PLATFORM ROMÂNIA. e
Scroll to Top